A Környezet, Fel Kell emelkednie, hogy találkoztunk, hogy vegyenek Részt Az Egészségügyi, Gyógyító Energia

gyógyító-energiaHiszed vagy nem, a fizikai környezet hatással van a fizikai, érzelmi, szellemi jól-lét. Amikor szembesül egy betegség, az utolsó dolog, ami támogatja az egészség a fizikai környezet olyan, mint az orvos irodájában. Hogyan fogsz, hogy újra tájékozódni a fizikai környezetben, így elősegítik a nyugodt, wellness?

Rendetlenség

Nincs több stresszes majd miután a rendetlenség veszi fel a helyet mind fizikailag, mind fejben. Amikor otthon kárpitozott van-e hely az új energia különösen az energiát kapcsolódó wellness? Ha állandóan feszült helyhiány miatt, úgy érzi, szűk, hogy vezet, hogy érzi magát, hogy sarokba szorították. Amikor szembesül egy krónikus vagy életveszélyes betegség, hogy a kapacitás bővítésére, az elme, test, lélek lesz az ön számára egyfajta megújulás erejét. A terjeszkedés azért történik, mert a nő napi, mint te változtatsz az életeden, a prioritások, valamint a küldetést.

Béke, Nyugalom

Ez éppen olyan fontos, hogy csendes, az elme, a lélek, mint az, hogy a test a pihenés ideje. Ami egy hely, ami a tiéd, egyedül a tiéd nyújt egy szent hely, így tükrözik, felüdülést, valamint felhatalmazza a lélek. A hely mérete lényegtelen, hogy a cél a tér, ami számít. Ha a szent hely lehetővé teszi a megszakítás nélküli idő, hogy vegyenek részt az olvasás, írás vagy más élvezetes tevékenység, amely ösztönzi endorfinok, hogy nagy az immunrendszert.

Energia

A gyakorlatban a Feng Shui egy Ősi Kínai szokás, hogy maximalizálja a gyógyító energia a haza. Fontos, hogy feloldja az energia otthonában, így maximalizálva a gyógyulás lehetséges. Akár saját bagua térképet, vagy egyszerűen rendezni a bútorokat, a személyes áramlás nem számít; hanem arról, hogy csökken az akadályokat, fizikailag, érzelmileg, lelkileg is az a gát, a gyógyító energia áramlik.

A fizikai környezetben, egy tükör a lélek. De-túlzsúfoltság a teret növeli elérhetőség minden szinten. Meghatározó egy szent hely, ahol lehet ülni az érzéseiddel biztosít egy tükör a lélek. Egyre vizuális szabadság, hozzátéve, szépség, a művészet, a minimalizmus, vagy festmény, egy szoba energiát a lélek. A tested menedék; nem a fizikai környezet olyan szép legyen, mint a templom, amely a test?

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.